Csapatépítés és családinap a Dráva parton

A Dráva parton találkozik az idei évben újra a barcsi gyógypedagógusok tanévelőkészítő programja, és a környező települések nyugdíjasainak egyik nyári rendezvénye, így közös családi napot tartanak.
 

Szokásos tanév eleji nevelőtestületi csapatépítését tartja a Drávai szabadstrandon a Szivárvány EGYMI csütörtökön, és ugyancsak itt állítják fel a főzősátraikat a kistérségi nyugdíjasok is. Évek óta együtt búcsúztatják a nyarat és köszöntik a szeptembert.
A sport programokról a gyógypedagógusok gondoskodnak. Akik kenuba ülnek, kilenckor kezdik a vizitúrát. Kicsit később indulnak majd el a gyalogtúrások, akiket a kerékpározók követnek. Ez utóbbiak természetesen a drávai kerékpárutat választják és, Drávatamásiig kerekeznek majd vissza, közben-közben néha lemennek a partra és megcsodálják a Dráva egyes szakaszait is.
A 11 gyalogtúrára induló pedig reméli, hogy a Dráva, a zöld környezet, jótékonyan hat majd a koncentrációs képességükre, és  felszabadultabb hangulatban térhetnek vissza a munkájukhoz. Kihasználva a jó időt, szeretnék a többiek számára is kiemelni a gyaloglás fontosságát, hogy önmagukért, a közérzetükért építsék azt be a napirendükbe.
Majd kora délután újra mindenki a Drávai szabadstrandon találkozik, ahol elfogyasztják közösen a nyugdíjasok főzte paprikáskrumplit.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!