Családi rendezvény Péterhidán

Az idei évben is zártkörű családi napot tartottak Péterhidán a régi, vendégek járta falunapok helyett. A fél falu ott volt a szombati rendezvényen.
 

Káló Tímea polgármester tájékoztatta szerkesztőségünket arról, hogy jó hangulatú program lett a Családi nap, mely egy nagy sikerű főzőversennyel indult, majd az étkek elfogyasztása után kulturális programmal és sok-sok játéklehetőséggel folytatódott. A dobogós helyeket Varga Zsolt István, Süte Csaba és a Kis Péter - Monok Gábor páros foglalhatta el, akik pörkölteket készítettek az önkormányzat által biztosított borjúcombból. A különdíjas Papp Bence viszont, babgulyással remekelt.
A gyerekeket vattacukor, fagyi, pizza várta, no és légvár, valamint érkezett zsonglőr is, majd a GRIMASK Színház sajátos stílusú, humoros bábelőadása szólt kicsiknek és nagyoknak. Káló Tímea elmondta, hogy idén ez a második közös rendezvény. Először a levendula szüreten nyitottak, akkor vendégek is érkeztek a faluba. Több mint 500 résztvevője volt a szedd magad akciós programnak. Ez a mostani Családi nap, a falu lakóinak szólt, melyre 80 fő látogatott el.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!