Belga diákok után a jövendő széchényis diákokat várja a barcsi gimnázium

Alig utaztak haza a belga cserediákok, a Barcsi Széchényi Ferenc Gimnáziumban már következő csoportok fogadására készülnek, igaz ezúttal az intézmény leendő tanulóit várják.
 

Októberben 17 fős belga csoport vendégeskedett a gimnazistáknál, akikkel a közös kirándulások során megnézték a Duna-Dráva Nemzeti Park Drávaszentesi Oktatóközpontját, Pécs nevezetességeit, a balatoni panorámát, és Budapestet is. Sétáltak a Budai várban, a Hősök terén, a Parlament épületében és a Citadellán. Az iskolai programok sorában pedig óra látogatások mellett tanultak néptánc alaplépéseket, magyar nyelvtörőket és dalokat, illetve prezentációkat tartottak a két ország kulturális és történelmi örökségéről.
Az iskola jelenlegi diákjai most már a leendő iskolatársaknak készülnek bemutatni oktatási intézményüket. A szombati nyílt napon az érdeklődők megismerkedhetnek az induló tagozatokkal, a leendő osztályfőnökökkel és bepillanthatnak egy-egy nyelvi órán folyó munkába, valamint természettudományos és humán bemutatókon vehetnek részt, és ízelítőt kapnak egy boldogság órából is.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!