A Barcsi Járás minden iskolájában volt úszásoktatás

Sikeres volt a 2018/19-es tanév a járás minden iskolájában, ehhez tradicionális és új programok  is társultak, melyek lebonyolításához és létrehozásához  különböző pályázati segítségeket is igénybe vettek az intézmények, de a fenntartó is finanszírozott párat, pl. az úszásoktatást.
 

A Kaposvári Tankerületi Központ Barcsi Irodájának vezetője rádiónk vendégeként elmondta, hogy az idei év egyik sikere, a kötelező úszásoktatás kiterjesztése. Ennek köszönhetően ugyanis, minden vidéki iskola részt vehetett úszásoktatáson.  Az egyeztetéseket követően Sellye, Szigetvár, Szulok, Csokonyavisonta és Barcs fürdői biztosítottak lehetőséget arra, hogy a 3-4 illetve 5-6 osztályosok közül egy-egy teljes évfolyam élhessen a lehetőséggel. A finanszírozó ez esetben a Kaposvári Tankerületi Központ volt.
Detelicsné Kecskés Klára beszélt arról is, hogy megkezdődött mindenütt a következő év indítása is, szakmai, működtetési és fenntartási feladatokkal. Az intézményekben felmérték a problémákat, és prioritás alapján haladnak a frissítő festésekkel valamint a kisebb javításokkal.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!