A barcsi gimnazisták tudják mi a tartós kapcsolat titka

Érdekesnek tartják egymást, és egymás barátait is, képesek fejlődni és egymást meglepni, nyíltak és támogatók egymással, ismerik egymás álmait és teljesítményeit, megdicsérik és szeretik egymást. Többek között ezek is a tartós társas kapcsolatok ismérvei, melyekkel részletesen foglalkoztak a boldogságórákon is, Barcson is. Sőt! Nagy sikerrel.

A sikert jelen esetben nem az jelenti, hogy a valóságban is kamatoztatták tudásukat, hisz ezt még koruknál fogva sem tehették meg, azt viszont igen, hogy a téma kapcsán elkészített plakátjuk a leginspirálóbb lett egy szakmai grémium szerint.

A Barcsi Széchényi Ferenc Gimnáziumban öt éve tartanak boldogságórákat Pávics Judit vezetésével egy országos program keretében. Minden hónapnak van adott témája, és ennek feldolgozásával a csoport részt vehet egy versenyen is. Novemberben a hosszútávon működő kapcsolatok ismérveit sorakoztatták fel a diákok, akik közösen megtervezett plakátjukon pont ezeket a fogalmakat jelenítették meg. A verseny eredményről érkezett tájékoztató szerint pedig, pont a barcsi kilencedikes diákokból álló szakkör munkáját választották a több száz iskolai csoport közül a leginspirálóbbnak.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!