Ballagó diákok és elismerésben részesülő pedagógusok az Aranyban

A szombati ballagási ünnepséget választotta a barcsi Arany János Általános Iskola, hogy elismeréseket is átadjon. A 34 végzős és vendégeik tapsoltak a Nívó díjas diáknak és az emlékérmes pedagógusoknak.

A diákok közül, a legkiválóbb tanulóként, a nyolcadikos Láminger Lilit jutalmazta a testület Nívó díjjal, kiváló tanulmányi eredménye alapján és közösségi szerepvállalásáért.
Pedagógus Szolgálati Emlékérmet vehetett át az iskola négy tanára, tanítója, nevelője, Bellainé Staller Zita, Domahidi István, Jóna Teréz és Takácsné Bekő Hilda. A díj az Emberi Erőforrások Minisztériuma által adományozható egyik szakmai elismerés, melyet nyugdíjba vonulóknak, nyugdíj mellett dolgozóknak adhatnak át, ha legalább 25 éven keresztül végeztek kiemelkedő munkát a gyermekek oktatása-nevelése terén. A kitüntetett az adományozást igazoló okirat mellé érmet is kap.

A legmagasabb elismerést az intézmény nevelőtestülete érdemelte ki. Kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként az Arany János Általános Iskola pedagógus gárdája, miniszteri elismerő oklevelet vehetett át, a Kaposvári Tankerületi Központ osztályvezetőjétől, Detelicsné Kecskés Klárától és a város polgármesterétől, Koós Csabától, az emberi erőforrások minisztere, dr. Kásler Miklós aláírásával.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!