Az év első fele még döcögősen a második már zökkenőmentesen telt a könyvtárban

A Közösségek hete és a nyárköszöntő szabadtéri programokat követően indult a Barcsi Városi könyvtárban a programok sora. Sziács Lászlóné igazgató úgy fogalmazott, minden tervezett programot megtarthattak.

Ötödik alkalommal szerepelt a Magyar Kerékpáros klub országos programjához kapcsolódóan a Somogy megyei helyszínek között a barcsi könyvtár. 235 fő látogatott el hozzájuk, és a Bringás reggeli keretében a gyermekkönyvtárban óvodások a programhoz kapcsolódó ismeretterjesztő előadáson vettek részt.

A Népmese napja alkalmából a Grimask Színház – Nem félünk a farkastól, a három kismalac című népmese előadását tekintették meg az érdeklődők, október 2-án több mint száz fő vett részt a Mesekocsi Színház előadásán, ahol az állatok nyelvén tudó juhász című előadást tekintették meg, aztán jött az Őszi Könyvtári Napok rendezvénysorozat. Grimask Színház előadása, arcfestés, lufihajtogatás, ingyenes beiratkozás, könyvturkáló várta a látogatókat. októberben nyílott Werkman Viktória: EGY ÉLET, EGY TÖRTÉNET, EGY GYŐZTES - a kajakozó lány – című fotókiállítása, jelenleg pedig a Barcsi Német nemzetiségi Önkormányzat kiállítása látható. Érkezett hozzájuk Fejős Éva nívódíjas író, valamint Telegdi Ágnes és Bauer Barbara írónő is. A programok az idei évben farsangkor folytatódnak, illetve kezdődnek.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!