Augusztus közepével zárult Kastélyosdombón a nyári táborok sora

Sorversennyel, játékos vízi vetélkedővel, lámpafényes focival és zenés esttel ért véget az Ökumenikus Segélyszervezet élményeket és tanulást ötvöző nyári tematikus táborainak sora. Kóstoltató volt az első hét neve, melyen családok vehettek részt, összesen 19 gyerek 8 felnőtt, majd következtek a 20-22 fős tematikus gyermek programok.
 

Az E-on táborban a robotika kapta a főszerepet, hogy a nehéz helyzetű családokban élő gyerekek, akik körülményeik miatt hátrányba kerültek a digitális oktatás alatt, kapaszkodót kapjanak a felzárkózáshoz. A Zenevarázslat alatt elméleti és gyakorlati zeneoktatás zajlott Várnagy Andrea zongoraművésznek köszönhetően. A
Népművészeti és tánc táborban volt vidám zenetörténet, társastánc, korongozás Buni Gabriella fazekasművésszel, zárásként pedig Sport tábor következett. Itt megismerkedtek több labdajátékkal, a teqball asztal nyújtotta játéklehetőségekkel, úsztak, aerobikoztak és fociztak. Találkoztak a gyerekek az elmúlt hetek során az olimpiai bajnok Berki Krisztiánnal, az énekes Wolf Katival, Imreh Balázs, amerikai kupagyőztes teqball-ossal valamint Lóki György solymásszal is.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!