Átadták a barcsi dojo-t

Országos szinten is kiemelkedő minőségű körülmények között készülhetnek a versenyekre ezután a barcsi karatékák, mondta a vezető edző Erdős Zoltán a barcsi dojo átadóján. A 27 éve működő szakosztály most költözött igazi edző terembe, eddig egy-egy iskola tornatermében folyt a munka.
 

Erdős Zoltán azt is elmondta, nagy segítség ez, mert végre tatamin edzhetnek a sportolók, így sokkal kevesebb lesz majd a sérülés a versenyek során is.
Szászfalvi László, országgyűlési képviselő a közösség építést emelte ki a szalagvágás alkalmával, hisz a sport közösséget teremt, ami nélkül nincs jövő. Ezen a téren a szülői háttér is jó példát mutat, hisz igazi összefogásnak köszönhető, hogy két hét alatt a sok-sok támogató segítségével elkészült a Seres Kft-től kapott régi csarnok átalakítása. Seres László tulajdonos elmondta, szívesen támogat minden sport és művészi oktatást, képzést, mert tudja milyen rossz körülmények között készülni versenyekre, ráadásul a barcsi karatékák így is nagyon szép sikereket tudhatnak magukénak. Ratalics Frigyes cégvezető is kiemelte, hogy az egyik legeredményesebb barcsi szakosztályról van szó, ezért szívesen vett részt az átadásban és a támogatási közvetítésben.
A karate szakosztály három éves használatról szóló szerződést írt alá, de Seres László elmondta, nem zárkózik el a hosszú távú együttműködéstől sem.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Terasz - Hogyan nyaraljunk biztonságban?

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!