Április negyedikén kezdődik a tavaszi karbantartás a barcsi fürdőn

Kötelező karbantartásokkal és nagytakarítással készül a Barcsi Gyógyfürdő és Rekreációs Központ a Húsvétra, illetve a fürdőszezonra. Egy hét alatt minden a megfelelő állapotba kerül.
 

Lipics István fürdővezető megkeresésünkre elmondta, hogy a vízforgatós medencéket félévente le kell engedni az előírások szerint, ez most történik majd meg, és a vízcsere előtt kitakarítják, kifertőtlenítik a medencéket, valamint a hozzájuk tartozó víztározóknál is megtörténik ugyanez és a burkolatjavítást is elvégzik.
Ezt az alkalmat használják fel arra is, hogy az üzemelés közben elvégezhetetlen karbantartások megtörténjenek, azok, melyeket csak víz nélkül lehet elvégezni, mint pl. egy–egy csőcsere. A tavaszi nagytakarítás során a medenceburkolaton kívül minden járófelületet kefés takarítógépekkel feltisztítanak, vízkőtelenítenek, akárcsak az öltözőket, vizesblokkokat, ahol a fertőtlenítést szintén karbantartás előz meg. Az összes üvegfelület is megtisztul, magasban és testközelben egyaránt. Az ünnepre már minden feladattal végeznek a fürdő takarítói és karbantartói, sőt már nagyhétre. Ez azt jelenti, hogy április nyolcadikától reggel 8 órától, este 8 óráig látogatható a barcsi fürdő. A szolgáltatásokat Húsvét vasárnap kivételével minden nap igénybe vehetik a látogatók, Húsvét másnapján, hétfőn is.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!