70 éves jubileum nem csak 70 évesekkel

Együtt ünnepelte településük megalakulásának 70 éves jubileumát idős és fiatal Ladon. Németlad és Magyarlad egyesülésével létrejött faluban mindig voltak a közért tenni akarók, akik szerepet játszottak a fejlődésben. Őket is köszöntötték a közösségi napon.
 

Pirosné Tamás Krisztina polgármester örömmel számolt be a jubileumi eseményről a közösségi portálon fotósorozattal, nekünk pedig élménybeszámolóval.
Ahogy tervezték emlékplakettet kaptak az egyesülés évében születettek közül azok, akik ma is a faluban élnek, azok a 60 év felettiek is, akik a közösséget szolgálták, azok, akik a jövő nemzedékért végeztek áldozatos munkát, vagy épp a közösséget szolgálták évtizedekig. Mint megtudtuk a nagyon jó hangulatú rendezvényen elismerést kapott óvodapedagógus, dajka, iskolai pedagógus, konyhai dolgozó, takarító, postás, vagyis olyanok, akikkel a lakosság közvetlenül találkozott több évtizeden át.
Váradi Norbert, Lad egykori lakója versekkel ajándékozta meg az egybegyűlteket, a település önkormányzata pedig kulturális műsorral.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!