182 ballagó a barcsi járásban

Elballagtak a nyolcadikosok. A Barcsi Járás iskolákból 182 diák búcsúzott. Az évzárókon pedig kiosztották a bizonyítványokat.
 

A Szivárvány EGYMI-ben pénteken köszöntek el a végzősöktől, szombaton az Arany János Általános Iskola és a Deák Ferenc Általános Iskola három-három végzős osztálya búcsúzott Barcson. Ők is ezen a napon vehették át a megszerzett tudásukat igazoló bizonyítványokat.
Az idei évben még papíralapú okmányt vehettek kézbe, de hamarosan lehet, hogy ez is megszűnik. Még elképzelhetetlen, de már az egyetemeken sincs Index, és a naplókat is felváltotta az e-napló. Detelicsné Kecskés Klára, a Kaposvári Tankerületi Központ Barcsi Irodájának vezetője szerkesztőségünknek elmondta, a barcsi és a járási iskolákban is bevezették az e-naplót, szeptembertől még párhuzamosan a papíralapú könyveléssel, a második félévtől pedig már önállóan. Így ebben a tanévben a pedagógusok is tanultak, többek-között adatfeltöltést és kezelést. A szülők kezdetben fenntartással fogadták az e-napló bevezetését, de nagyon hamar ráéreztek ennek előnyére és praktikusságára. Az érdeklődő szülők gyakorlatilag nem csak napra készek voltak, hanem óráról órára informálódhattak gyermekük iskolai teljesítményéről.

Műsorajánló

Tekintse meg a HÍD TV legfrissebb videóit!

Gorján Method - egy életmód, mely generációkat inspirál

Képújság

Legfrissebb hirdetéseink!